Werken in Roerdelta

Een kantoor met geschiedenis

Het culturele hart van Roerdelta? Dat is de ECI-cultuurfabriek. Een monumentaal kantoorpand in een inspirerende omgeving. En jij kunt één van de comfortabele en oogstrelende kantoorruimtes huren. Hoog, licht en ruim: dat is een greep uit de ingrediënten die jouw werkplezier op deze plek zullen garanderen. En de authentieke details van weleer, die vind je werkelijk overal.

  

Van alles te beleven, ook na 17.00 uur

In de kern van Roerdelta staat het voormalige fabriekscomplex van de Electro Chemische Industrie (ECI). Anno 2018 compleet gerestaureerd en herontwikkeld tot cultuurfabriek én kantoorruimte. Stap je hier naar binnen, dan vind je niet alleen een theaterzaal, popzaal en de nodige horeca – ook Restaurant One (met een Michelinster) heeft hier een plekje veroverd. Je begrijpt: in Roerdelta kom je vrije tijd tekort!

De mooiste werkplek van Roermond

Ook al heeft de ECI-fabriek inmiddels een compleet nieuw jasje: de sporen van het verleden zijn nog duidelijk zichtbaar. En hoe! Esthetisch en bouwtechnisch is zo min mogelijk ingegrepen om de authenticiteit van het pand te bewaren. Op deze unieke plek middenin Roermond is kantoorruimte beschikbaar. Fijn feitje: ook om parkeergelegenheid zit je hier nooit verlegen: als huurder heb je een eigen parkeerplaats en bezoekers parkeren naast de deur.

Wil je meer informatie over de bijzondere werkplekken in ECI 1 t/m 7 of ECI 8 t/m 11? Neem dan contact op met onze bedrijfsmakelaars.