FASE TWEE

Met het water aan de ene kant en de binnenstad aan de andere kant, is Roerdelta de plek bij uitstek waar je heerlijk kunt wonen, werken én recreëren. Inmiddels is de helft van deze nieuwe wijk in hartje Roermond bijna gereed. Omdat de belangstelling op deze populaire woonplek gestaag groeit, werkt gebiedsontwikkelaar SDK Vastgoed momenteel de plannen uit voor de tweede fase. En één ding kunnen we al verklappen: fase twee claimt unieke plekjes direct aan het water. Wauw!

Jouw stem geldt

Waar we in 2017 meerdere bijeenkomsten hebben gehouden waarin we de ideeën en wensen van omwonenden en andere belangstellenden verzamelden, willen we dat met deze tweede fase opnieuw doen. Anders dan de vorige keer, zal dit nu ook online plaatsvinden. Als gebiedsontwikkelaar moet je immers luisteren naar de bestaande én aanstaande Roermondenaren – zij gaan er tenslotte wonen en recreëren. Op dit moment zijn we gestart met de onderzoeken en de eerste ideeën voor een stedenbouwkundig plan. Ook nu vragen we input hiervoor van omwonenden en geïnteresseerden. Het ontwerpen van het stedenbouwkundig plan en de woningen neemt naar verwachting zo'n 1,5 jaar in beslag. We verwachten rond de kerst van 2021 van start te gaan met de verkoop van de eerste woningen. 

Geef jouw woonwensen aan ons door!

Zodoende kun je in de komende periode jouw persoonlijke woon- en leefwensen kenbaar maken, wat ons de benodigde ideeën en inzichten geeft om de ideale woonwijk te kunnen realiseren. Klik daarvoor op onderstaande button en geef jouw input aan ons door. Zo maken we samen een pareltje van deze tweede fase van Roerdelta!

Klik hier en vul de vragenlijst in!