ECI Cultuurfabriek

Het culturele hart van Roerdelta? Dat is de ECI-cultuurfabriek. Een monumentaal kantoorpand in een inspirerende omgeving. Ook jij kunt een van de comfortabele en oogstrelende kantoorruimtes huren. Hoog, licht en ruim: dat betekent werkplezier gegarandeerd. En de authentieke details van weleer, die vind je overal.

Volop te beleven, ook na 17.00 uur

In de kern van Roerdelta staat het voormalige fabriekscomplex van de Electro Chemische Industrie (ECI). Compleet gerestaureerd en herontwikkeld tot cultuurfabriek en kantoorruimte. Ga je hier de deuren door, dan vind je niet alleen een theaterzaal, popzaal en de nodige horeca. Ook Restaurant One (met een Michelinster) heeft een plekje veroverd. Kleine waarschuwing: in Roerdelta kom je vrije tijd tekort.

De mooiste werkplek van Roermond

Ook al heeft de ECI-fabriek inmiddels een compleet nieuw jasje: de sporen van de tijd zijn nog duidelijk zichtbaar. Esthetisch en bouwtechnisch is zo min mogelijk ingegrepen om de authenticiteit van het pand te bewaren. En hoe!

Goed nieuws: op deze unieke plek middenin Roermond is kantoorruimte beschikbaar. Ook om parkeerplek zit je hier nooit verlegen: als huurder heb je een eigen parkeerplaats. En bezoekers parkeren naast de deur.

Wil je meer informatie over de bijzondere werkplekken in ECI 1 t/m 7 of ECI 8 t/m 11? Neem contact op met onze bedrijfsmakelaars.

Jack Frenken
0475 - 335 225
www.jackfrenken.nl

MVGM Bedrijfshuisvesting
043 - 351 55 50
www.mvgm.nl